T i r b u K   T o d a Y


sunnuntaina, helmikuuta 22, 2004

Uusi DigiTv-kanava

do-dii, alkaahan sitä kontenttia tulla digi-tv:hen. Uusi kanava, nimeltään VIISI aloittaa 12.3.2004 klo 17:00

VIISI - digitv.fi

www.viisi.fi

"Viisi on suomalaisten uusi kohtaamispaikka"...toi on kyllä niin klishee.

Suoria lainauksia tiedotteesta:
"VIISI" -kanavan ohjelmapäällikkö Tiina Sailavuo kertoo ohjelmiston poikkeavan nykyisten kanavien tarjonnasta, sillä teemaohjelmat ja yhteisöt tulevat toimimaan ohjelmiston kantavana voimana.

Kotimaisia ajankohtaisohjelmia tullaan lähettämään useita tunteja päivittäin; "RUMBA" on musiikkiviihteen teema-ohjelma, "HOHTO" puolestaan liikuu elokuva- ja DVD-maailmassa. Uudenlainen palvelukonsepti "KissTV" aloittaa kanavan aamun päivittäin jo kello 05.

Ulkomaisesta ohjelmistosta vastaavat mm. "Cine News", "On The Set" ja "Famous". Ohjelmissa liikutaan pääasiassa elokuvamaailmassa ja tutustutaan tähtien elämään myös kulissien takana.

"JukeBoxi" esittää koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita ja viikonloppuisin nähtävä "LiveOke" -kotikaraokeohjelma on täysin uudenlainen tv-konsepti. Myös matkailu, muoti ja kauneus tulevat saamaan kanavalla ohjelma-aikaa.

- "ChatGalleria tuo mukanaan kuvaviestit ja lisää yhteisöllisyyttä, joten odotammekin ChatGallerian herättävän keskustelua", visioi Tiina Sailavuo.

Kanavan markkinointijohtaja Kai Taino kertoo uuden kanavan olevan mullistava mainosväline, jonka uudentyyppiset mainonnan muodot mahdollistavat jopa valtakunnallisen online-mainonnan.

- "Televisiomainonnan toteuttamisesta tulee nyt yhtä helppoa kuin vaikkapa paikallislehti- tai nettimainnonasta - joskin olemme huomattavasti nopeampia ja tehokkaampia", hehkuttaa Tainio. Perinteisen tv-mainonnan muotojen rinnalle VIISI on kehittänyt myös mm. TV-bannerit, infomercialit, HuutoTV:n sekä luokitellut kuvaviestimainokset.


jaa että TV-bannereitakin vielä...niitä nyt olis nähny täällä netissäkin ihan tarpeeks. POP-UP:it puuttuu tuosta Tainion hekutuksesta.

Tarttee varmaan hommata digiboxiin POP-UP Killeri :-)

AddThis Social Bookmark Button

taukka at 01:51 Linkki

--------------------------------------------------------------------------

Enhanced with Snapshots

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
website counter
Weblog Commenting by HaloScan.com



Site Feed

Moderaattorit:

taukka
sami
niso

Linkkejä muihin saitteihin:

Join the FON movement!

tankkaus.com
Joost™ the best of tv and the internet
Vudyo - Your One Stop For Audio Sharing
IMEEM - what's on your playlist?

Blogilista
Widgetize!

The Presurfer
MilkAndCookies
Attu Sees All
Ebaum´s World
Everlasting Blort
Fark
Pinseri
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Sivuhistoria:


Google
 
Web tirbuk.blogspot.com