T i r b u K   T o d a Y


maanantaina, huhtikuuta 26, 2004

King's X: Videos

tiedättekös immeiset tämmöstä bändiä Texasista kuin King´s X? Itsellä kys. bändi on kuulunut all time favourite bands TOP5 -listalle jo vuodesta 1989, jolloin kuulin kappaleen "Send A Message" Juha Juntun juontamasta hevimusaan erikoistuneesta radio-ohjelmasta (en muista nimeä) ja olin niin myyty että ryntäsin seuraavana päivänä Epekseen hakemaan "Gretchen Goes To Nebraska" -nimistä lättyä (tuolloin myytiin vielä vinyyleitä, teinit huom.), olisko maksanut n. 62mk ja huomasinkin että koko levy oli NIIN hyvä että en pitkään aikaan muuta kuunnellutkaan.

No, ei menny sitten kauaakaan kun tarvitsi ruveta haalimaan bändin vanhempaakin tuotantoa ("Out Of The Silent Planet" & "Faith, Hope, Love") ja ilokseni huomasin taas että älyttömän hyviä levyjä tuli taas hommattua. Myös uudempia levyjä sitten ostelin myös CD-formaatissa kun porukat osti stereot jossa oli oikeen tupla-CD soitin, mutta noiden vinyylien kanssa sitten tulikin tenkkapoo, kun muuttaessa sitten omilleni teilleni huomasinkin että vinyylejä on ihan pirusti mutta ei soitinta. No, tähän päivään mennessä en oo levaria kaipaillut ja nyt näyttää siltä ettei sille tule vieläkään tarvetta: Tilasin näet CDON:sta tuon "Faith, Hope, Love" ja "Gretchen Goes To Nebraska" CD:t, á 8,95€. En voi kun suositella

Viikonloppuna poppi soi :-)

edittiä: itseasiassa ei muuten soi, kun nyt on 4.5.-04 ja levyt ei ole vieläkään tulleet. On kuulemma tavarantoimittajalta loppuneet. No, toivottavasti ennen kesää tulee perille.

King´s X

King's X: Videos

pari videota bändin uran varrelta, "Summerland":ia jäin kaipaamaan. Onneksi mulla on "Chronicles" -videolla bändin alkutaipaleen kaikki videot.

AddThis Social Bookmark Button

taukka at 23:21 Linkki

--------------------------------------------------------------------------

Enhanced with Snapshots

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
website counter
Weblog Commenting by HaloScan.com



Site Feed

Moderaattorit:

taukka
sami
niso

Linkkejä muihin saitteihin:

Join the FON movement!

tankkaus.com
Joost™ the best of tv and the internet
Vudyo - Your One Stop For Audio Sharing
IMEEM - what's on your playlist?

Blogilista
Widgetize!

The Presurfer
MilkAndCookies
Attu Sees All
Ebaum´s World
Everlasting Blort
Fark
Pinseri
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Sivuhistoria:


Google
 
Web tirbuk.blogspot.com