lauantaina, helmikuuta 12, 2005
Papas arrugadas & Mojo -sauce
Eli juu, Gran Canarialla oltiin ja lomasta kun on kyse, niin tietysti kunnon lomaan kuuluu kunnon ruoka. Tutustuin sitten kanarialaisen keittiön erikoisuuksiin ja miellyin erityisesti kanarialaisiin ryppyperunoihin. Oottekos muut mussuttaneet moisia / ootteko koittanut tehdä moista ruokaa kotosalla? Ostin pullollisen punaista Mojo-kastiketta ja aattelin moisia pottuja duunata joku päivä. Tartteeko nuo potut olla uusia perunoita vai kelpaako myös "WANHAT!" perunat? Saako muuten esim. Citymarketista tonnikalaa (siis muutenkin kuin säilykkeenä)? Maistoin myös juuri pyydettyä tonnikalaa grillattuna ja voe voe ku maistu hyvältä! Miekkakala oli kyllä melkein yhtä hyvää, mutta ei ihan...
Google: Papas arrugadas
Google: Kanarialaiset ryppyperunat
Papas Arrugadas ja Mojo-kastike
taukka at 11:40 Linkki
--------------------------------------------------------------------------