T i r b u K   T o d a Y


torstaina, huhtikuuta 21, 2005

Sivistävät videopelit

"Jatkossa yhä useamman aikuisen odotetaan pelaavan ja haluavan kunnon juonen, audiovisuaalisella loistolla ei ole niin väliä."

Enpä nyt aivan allekirjoita tuotakaan väitettä. Juoni ON tärkeä peleissä, mutta itse kyllä haluan saada pelistä myös audiovisuaalista viihdykettä. Uskon että moni muukin yhtyy samaan mielipiteeseen. Verraten esim. elokuviin; kuka haluaa katsoa pirun huonosti leikattua & ohjattua leffaa, mutta jossa on kuitenkin tosi hyvä juoni?

"-Suomalaisten pitäisi keskittyä videopeleihin, joiden tarjonta on vielä vähäistä. Kaikki tekevät nykyisin pelejä 15-vuotiaille pojille. Parempi tehdä pelejä uusille markkinoille"

Kylläpä se taitaa pikemminkin olla niin että jos suomalaiset keskittyvät peleihin joiden tarjonta on tällä hetkellä vähäistä, myös kysyntä tulee olemaan vähäistä. Raha ei liiku. Ei kannata tehdä moisia.

"Esimerkiksi YK:n pelissä opetellaan humanitaarisuutta viemällä ruoka-apua sodan runtelemaan maahan."

Juu, mä luulen että Kongon alistetut kansalaiset ovat todella tyytyväisiä siihen että videopelissä opetellaan humanitaarisuutta. Heitellään lentsikasta virtuaalisia muonalähetyksiä yms. Sepäs vatsan täyttääkin. Kuinka humanitaarisuutta voi muuten opetella? Eikös humanitaariset teot ole yleensä konkreettisia tekoja, eikä monitorin edessä näpyttelyä?

"Greenpeace on jo iskenyt omalla tavallaan. Sen sivuilla voi valaiden ja delfiinien lisäksi pelastaa saamelaisten poroja metsätaloudelta."

Woo woo.

Kehittäkää "sivistäviä" videopelejä

Varmasti tämänkin takana on hyvää tarkoittava idea, mutta en usko että tästä on kovin konkreettista apua sotivien maiden ja kehitysmaiden ongelmiin, hukkaavat vaan rahaa moisen kehittämiseen. Älkää käsittäkö väärin, en millään tavoin ole tota ideaa vastaan. Senkus tekevät mitä tykkäävät mutta tuon pelinkehittäjäheebon ajatuksia en kyllä ihan allekirjoita.

AddThis Social Bookmark Button

taukka at 15:53 Linkki

--------------------------------------------------------------------------

Enhanced with Snapshots

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
website counter
Weblog Commenting by HaloScan.com



Site Feed

Moderaattorit:

taukka
sami
niso

Linkkejä muihin saitteihin:

Join the FON movement!

tankkaus.com
Joost™ the best of tv and the internet
Vudyo - Your One Stop For Audio Sharing
IMEEM - what's on your playlist?

Blogilista
Widgetize!

The Presurfer
MilkAndCookies
Attu Sees All
Ebaum´s World
Everlasting Blort
Fark
Pinseri
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Sivuhistoria:


Google
 
Web tirbuk.blogspot.com