T i r b u K   T o d a Y


torstaina, syyskuuta 01, 2005

Ravitsemussuositukset

Nyt kun noi uutet ravitsemissuositukset tuli niin pistetään malliksi

Raavaan miehen ruoka-aineympyrä

Ei miehelle ole oikeasti mitään väliä mitä keittiössä kokataan ja se on iha sama, mitä lautaselle ilmestyy. Paitsi... Kaalia, keitettyjä porkkanoita tai herneitä ei ruuassa saa olla. Perunaa lukuun ottamatta kaikki keitetyt, paistetut, haudutetut kasvikset ovat kieltolistalla. Sieniä ei voi syödä. Eikä sisäelimiä. Katkarapuja, mustekalarenkaita tai mitään lohta eksoottisempaa vesielävää ei myöskään voi syödä. Tonnikala ja pakastesei ovat eksoottisia vesieläviä.

Riisi ja nuudelit ovat vinosilmien ruokaa. Kuskusia syödään Afrikassa, ei meillä. Pasta menettelee (se on ihan varmasti aivan samanlaista kuin suomalainen makaroni ja sitähän mafiosotkin syövät, vakuutan). Munakoison nimi maistuu epäilyttävältä, kiivissä on karvoja, juusto ei saa haista.

Puuro ei ole ruokaa. Keittoa voi syödä, mutta nälkä siitä ei lähde. Keiton jälkeen on saatava ruokaa. Pizza, kebab tai hampurilaiset eivät ole ruokaa. Papuja voi ruuassa olla makua antamassa, mutta lautasen reunalle ne kyllä jäävät.

Curry värjää ruuan keltaiseksi, keltainen ei ole syötävä väri. Valkoista kastiketta ei syödä. Se on tehty maidosta ja maito on vasikoiden ja lasten juoma. Vaalea leipä on pullaa. Pullaa ei syödä ruokapöydässä. Munia voi syödä, jos ne on keitetty kivikoviksi. Munakas on keltaista, sitä ei syödä.

Mausteet on keksitty peittämään pilaantunutta makua, suolaa ja pippuria voi silti käyttää. Myös yrtit peittävät ruuan oikeaa makua, sipuli on sallittu yrtti. Salaattia ei saa sekoittaa. Yksittäinen kurkku- tai tomaattisiivu lautasella on sallittu.

Liha on ruokaa. Sikaa ja nautaa voi syödä, sikanautaa ei. Se ei ole eläin. Kanaa voi syödä, jos se käristetään pekonin kanssa. Kalkkuna on ruma, sitä ei syödä. Lammas on villantuottaja, villasukat eivät kuulu lautaselle. Itse pyydystettyä riistaa voi syödä. Ehkä siksi mies ei metsästä. Makkara on yhtä kuin liha. Paitsi uudet juusto-, tomaatti-, chili-, ym. makkarat. Ne ovat yhtä kuin keitetty kukkakaali.

Nämä pikku poikkeukset muistaen... ei se viikon ruokalistan laatiminen ole yhtään vaikeaa!

AddThis Social Bookmark Button

nigotiator at 12:42 Linkki

--------------------------------------------------------------------------

Enhanced with Snapshots

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
website counter
Weblog Commenting by HaloScan.com



Site Feed

Moderaattorit:

taukka
sami
niso

Linkkejä muihin saitteihin:

Join the FON movement!

tankkaus.com
Joost™ the best of tv and the internet
Vudyo - Your One Stop For Audio Sharing
IMEEM - what's on your playlist?

Blogilista
Widgetize!

The Presurfer
MilkAndCookies
Attu Sees All
Ebaum´s World
Everlasting Blort
Fark
Pinseri
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Sivuhistoria:


Google
 
Web tirbuk.blogspot.com