T i r b u K   T o d a Y


tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Herwoodissa tapahtuu

Tiistaina iltapäivällä ihmettelin poliisiautojen määrää neliökilometrillä Hervannassa... Autoja yli 10 ja vielä lisäksi koirapartiot yms yms...

Tässä selitys: Teksti kopioitu Iltalehdestä.

"Käsiraudoitettu mies vei auton poliiseilta
20.6.2006 17:48

Takapenkillä käsiraudoissa istunut mies hyppäsi kuljettajan paikalle poliisien poistuttua hetkeksi autostaan Tampereen Hervannassa.



Tampereen Hervannassa varastettiin tiistaina iltapäivällä poliisiauto. Nuori mies sai auton kaapattua käsiraudoista huolimatta.

Partio oli ottanut etsintäkuulutuksen perusteella vuonna 1978 syntyneen tamperelaismiehen kiinni. Kiinnioton yhteydessä mies yritti poliisin mukaan hävittää huumausaineita.

Nuorukainen vastusti kiinniottoa väkivaltaisesti, mutta hänet saatiin käsirautoihin ja poliisiauton takapenkille. Kiinnioton tehnyt partio sai uuden hälytystehtävän, joten miehen vartiointi annettiin toisen partion kontolle. Vartiointi petti hetkeksi, ja vikkelä mies käytti tilanteen hyödykseen. Hän hyppäsi kuljettajan paikalle ja karautti karkuun.

Mies yhä karkuteillä

Epäilty ajeli poliisiautolla noin puolitoista kilometriä, jätti kulkupelin Näyttelijänkadun ja Jalmari Finnen kadun kulmaan ja jatkoi pakoaan juosten. Häntä ei ollut saatu kiinni illallakaan. Poliisiauton luvaton käyttöönotto on hyvin harvinaista.

Poliisi epäilee miestä ainakin huumausainerikoksesta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, vangin karkaamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta ja rattijuopumuksesta. Karkulainen on poliisille entuudestaan tuttu, joten viranomaiset eivät kaipaa hänestä havaintoja.

- Henkilöllisyys on tiedossa, joten ei meidän tarvitse antaa miehen tuntomerkkejä. Eivätköhän ihmiset soita poliisille, jos näkevät jonkun käsiraudoissa, sanoo komisario *Jussi Hakaniemi* Tampereen poliisista.


STT
"

AddThis Social Bookmark Button

Sami at 20:34 Linkki

--------------------------------------------------------------------------

Enhanced with Snapshots

This page is powered by Blogger. Isn't yours?
website counter
Weblog Commenting by HaloScan.com



Site Feed

Moderaattorit:

taukka
sami
niso

Linkkejä muihin saitteihin:

Join the FON movement!

tankkaus.com
Joost™ the best of tv and the internet
Vudyo - Your One Stop For Audio Sharing
IMEEM - what's on your playlist?

Blogilista
Widgetize!

The Presurfer
MilkAndCookies
Attu Sees All
Ebaum´s World
Everlasting Blort
Fark
Pinseri
Test your Internet connection speed at Speedtest.net

Sivuhistoria:


Google
 
Web tirbuk.blogspot.com